Alles voor de doe-het-zelver en de professioneel

In onze doe-het-zelfwinkel vindt u werkelijk alles! Van gereedschappen tot bouwmaterialen, hout, ijzerwaren, elektriciteit (Niko), ladders, sanitair, drogisterijproducten, verven en vernissen.

Wij zijn o.a. gespecialiseerd in de verhuur van parketschuurmachines en schuurmaterialen voor parket. Maar ook voor onderhoudsproducten en parketoliën voor onderhoud en renovatie van uw parket kan u bij ons terecht.

Daarnaast kan u bij Do-It Centrum te Berchem alle verven van Levis, Sikkens, Sigma, Trimetal en Dulux vinden. Dank zij ons eigen verfmengmachine van Levis kunnen wij meer dan 60.000 kleuren op maat voor u maken.

Wij beschikken tevens over kledingverf van Dylon, evenals over alle verfborstels, verfgerief en schildersgerei van Anza.

Do-It Centrum biedt een uitgebreid aanbod aan siliconen en lijmen (Tec 7, Soudal, Bison), vulmiddelen van o.a. Polyfila, tapijtreinigers, onderhoudsproducten van HG, Vileda en boenwas van Starwax.

Wij maken tevens vliegenramen op maat. En sinds kort kan u ook bij ons terecht voor zwarte, blauwe en groene afvalcontainers.

Wij geven u graag advies omtrent het gebruik en toepassingen van al onze doe-het-zelfartikelen en materialen. Aarzel niet om vrijblijvend langs te komen in onze winkel!