top of page

Drogisterij in Antwerpen, Berchem

Alles voor het onderhoud in en rond uw huis

Do-It Centrum in Berchem, Antwerpen is niet alleen de thuishaven van doe-het-zelvers, ook voor het onderhoud in en rond uw huis hebben wij een schat aan producten in onze drogisterij. Wij hebben ondertussen al jaar ervaring als drogist in Antwerpen en staan u bij met raad en daad voor elk onderhoud in en rond uw huis.

Gekende en minder gekende merken in onderhoudsproducten

We verdelen alle grote namen zoals HG, Lithofin, Starwax, Haggerty, Ajax en D’Or. Maar ook de minder gekende merken in onderhoudsproducten vindt u in onze rekken, zoals Elynol, Hospisan, Deflow, Mistral en Sofix, allen stuk voor stuk fantastisch van kwaliteit!

Alles om uw hout te doen stralen

Om uw houten meubelen en houten vloeren nieuw leven in te blazen, hebben wij alles dat u moet hebben: van boenwas en natuurzepen tot polish. Hierin geven we u graag een woordje advies.

Textielverf

Uw kledij of woontextiel in een nieuwe kleur steken? In onze drogisterij vindt u textielverf van Dylon in een waaier aan kleuren, voor wasmachine of handwas.

Van zepen tot zilverproducten

Uiteraard kunt u ook in onze drogisterij terecht voor sodakristallen, Marseille zeep, ossengalzeep, bruine zeep, panama zeep, tapijtreinigers en een compleet gamma zilverproducten.

Alle toebehoren voor onderhoud en schoonmaak

Om onze onderhoudsproducten en schoonmaakproducten efficiënt te gebruiken, hebben wij een groots assortiment aan borstels, dweilen, doeken, flippers en zwabbers. Wij verdelen Vileda, Leifheit, Unger en alle mogelijke modellen emmers, uitschuifbare stelen en ladders.

De drogisterij van Do-It Centrum maakt elk onderhoud en huishoudwerk lichter en beter! Bezoek onze drogisterij in Berchem.

bottom of page